Hoppa till innehåll


Fönsterputs i Falkenberg

Boka fönsterputs
Vänligen beskriv antal och vilka typer av fönster som ska putsas.

Anlita Glasklart för tjänster inom fönsterputs, Falkenberg. Vi utför fönsterputsning till företag och privatpersoner.

Kontakta oss om du behöver fönsterputs i Falkenberg eller mer information om våra tjänster.

Vårt mål är att vara det glasklara valet när du behöver hjälp med fönsterputs.

PRIVAT ABONNEMANG

FÖRETAGSABONNEMANG

BYGGPUTSNING

ULTRARENT VATTEN

HÖGHÖJDSPUTSNING

Vill du göra något annat än putsa fönster?
Kontakta oss redan idag!

GlasKlart i Falkenberg

Söker ni professionell fönsterputs i Falkenberg, anlita Glasklart fönsterputs. Vi har 15 års erfarenhet av fönsterputs samt fönstertvätt och använder bara produkter som klarar av kriterierna för Bra miljöval. 

Vår vision på Glasklart är att kunden ska vara i fokus och vi strävar efter att alltid vara det bästa valet när det kommer det till fönsterputs, för såväl privatpersoner som företag i Falkenberg med omnejd. Vill du att dina fönster ska bli glasklara och skinande rena? Kontakta oss eller gör en bokningsförfrågan idag, så hjälper vi er med fönsterputs i Falkenberg.

fonsterputs_lift falkenberg

Företag

Boka regelbunden fönsterputsning för företag i Falkenberg med omnejd. Med vår fönsterputs kan ni göra det ni är bäst på, så gör vi det vi är bäst på – professionell fönsterputsning med hög kvalitet på resultat.

Vi kan hjälpa er med fönsterputsning av alla typer av fönster, som exempelvis höghöjdsputsningar och hela glasväggar. Vi har många års erfarenhet och med oss är era fönster i trygga händer. När vi putsar kan ni njuta av skinande rena fönster!

Privatpersoner

Drar du dig för att putsa dina fönster? Hinner, kan eller orkar du inte? Låt våra fönsterputsare göra jobbet istället. Vi putsar dem skinande rena så att du att du kan göra roligare saker med din tid.

Vi erbjuder både abonnemang och fönsterputsning vid enstaka tillfällen för privatpersoner som bor i Falkenberg, Halmstad och Laholms kommun. Våra fönsterputsare har lång erfarenhet och får dina fönster att bli skinande rena varje gång!

Glasklart erbjuder fönsterputs i falkenberg

Högt miljömedvetande

Vi på Glasklart värnar om miljön och miljöarbetet är en del av det dagliga arbetet. Vi är stolta över vårt miljömedvetande och ser det som en av våra främsta styrkor. När vi gör våra val av produkter och redskap gör vi det med miljön i åtanke. Vi arbetar endast med produkter som klarar kriterierna för bra miljöval, som exempelvis Svanen.

Alla medarbetare på vårt företag går en miljöutbildning som syftar till att minimera användandet av kemikalier. Vi sorterar och minskar vår egen avfallsmängd och valet av kemikalier som vi använder, ska vara så skonsamt för miljön som möjligt.

Abonnemang på fönsterputs hos Glasklart

Hos oss på Glasklart kan man boka ett fönsterputsabonnemang som tillåter dig att inte tänka mer på att putsa och ta hand om dina fönster. Med fönsterputsabonnemang genom oss kommer du alltid ha fina skinande fönster i ditt hem, kontor eller företag. Du får ett garanterat proffsigt resultat och har alltid rena fönster.

Ett fönsterputsabonnemang kan man starta både som privatperson och företag. Det är ingen bindningstid och intervallerna är flexibla utefter dina önskemål. Vid beställning anger du vilket intervall du vill ha och sen löper fönsterputsabonnemanget på tillsvidare. Med vår hjälp behöver du inte tänka mer på att göra rent fönster och kan ägna din tid åt annat istället.

Välkommen att ta kontakt med oss via kontaktformuläret, mail eller telefon för att starta ett fönsterputsabonnemang i Falkenberg.

Vill du göra något annat än putsa fönster?
Kontakta oss redan idag!

Abonnemang

Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till hur ofta ditt företag vill ha fönsterna glasklara! 

Spara tid

Allting blir bättre ifall man har rätt person till rätt arbete, anlitar du oss kan du och din personal fokusera på er kärnverksamhet!

Spara pengar

Vi är proffs på det vi gör, vi gör det snabbare och bättre!

Boka online

Ni kan boka er fönsterputs online via formuläret ovan eller kontakta oss för mer information och eventuella frågor


Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du söker professionell fönsterputsare i Falkenberg, med omnejd. Boka en tid med oss och få ett pris på vad fönsterputsning kostar för din bostad i Halland.

Boka fönsterputs
Vänligen beskriv antal och vilka typer av fönster som ska putsas.